B&S Shop Fly Eindhoven Airport

Bedrijf: B&S Shop Fly
Bedrijfsactiviteit: travel retail shop
Aantal medewerkers:
Score Duurzaam Herkend:  1 ster

 

“B&S Shop Fly staat aan de vooravond van een bijzondere transitie naar een duurzame bedrijfsvoering. Aangeslingerd door een duurzame drive op corporate niveau, staat men nu op het punt om een gloednieuw MVO-beleid door te vertalen naar het filiaal op Eindhoven Airport. De ingrediënten om dat te doen slagen lijken daarbij ruimschoots aanwezig: een groeiend intern bewustzijn omtrent duurzaamheid, en een bedrijfsfilosofie waarin gastvrijheid centraal staat.

B&S Shop Fly gaat nu al uitstekend om met klanten, en biedt goede arbeidsomstandigheden. Voor Duurzaam Herkend is het nu belangrijk dat men grip krijgt op de duurzame mogelijkheden van het bedrijf op een breder palet aan thema’s, en daar toetsbare doelen en acties aan verbindt. Op deze manier wordt een meer structurele aandacht voor duurzame keuzes aantoonbaar verankerd in de bedrijfsvoering.

Al met al zal het aan de groene motivatie niet liggen: die troffen we aan op diverse niveaus, van strategisch tot uitvoerend. Rest de vraag: waar zal dit bedrijf over een jaar staan..?”

Comments are closed.