Hydreco

Date: 29/01/2015

Bedrijf: Hydreco

Bedrijfsactiviteit: Hydreco is specialist in de toepassing van bodemenergie; de temperatuur van de aardbodem is ons belangrijkste werkkapitaal. Wij ontwerpen, ontwikkelen en exploiteren koude- en warmteopslagsystemen (KWO). Hydreco investeert in duurzame systemen en blijft langdurig betrokken bij projecten. We nemen dus niet alleen het ontwerp en de realisatie voor onze rekening, maar zorgen ook na oplevering voor beheer en het behalen van optimale rendementen.

Aantal medewerkers: 9
Score Duurzaam Herkend: 2 sterren

 

Toelichting: “Hydreco draagt met haar kernactiviteiten, koude warmte opslag, direct bij aan een goed milieu. Daarnaast scoort goed op het gebied van een papierloze kantooromgeving, duurzaam personeelsbeleid, integriteit en samenwerking met haar omgeving. De uitdaging ligt nu bij het invullen van de ontbrekende delen van duurzaamheidsbeleid. Zo vragen transparantie, duurzame energie en (het aantal) maatschappelijk verantwoorde speerpunten meer aandacht."

 

Sylvia Kradolfer, Manager Interne Bedrijfsvoering Hydrocare: “Hydreco levert duurzame koude- en/of warmte uit de watervoerende lagen van de aardbodem. Omdat Hydreco duurzaamheid uitstraalt naar zijn klanten toe, willen wij ook voor onze interne organisatie het goede voorbeeld geven. Duurzaam herkend helpt ons om alles inzichtelijk te maken, en daar waar verbetering wenselijk/nodig en mogelijk is, deze op te pakken en door te voeren”.

No Comments Yet.

Leave a comment