Viggo Eindhoven Airport

 

Bedrijf: Viggo Eindhoven Airport
Bedrijfsactiviteit: Luchtvaartdienstverlener die totaaloplossingen in ‘ground handling’ biedt
Aantal medewerkers: 400
Score Duurzaam Herkend:  1 ster

 

Viggo Eindhoven Airport (lees Viggo) is een brede luchtvaartdienstverlener en biedt totaaloplossingen in ‘ground handling’, waarbij de aanwezige schakels in de serviceketen slim worden geïntegreerd.

Viggo heeft zelf nog geen duurzaamheidsbeleid uitgestippeld in brede zin maar wel op onderdelen. Viggo is pragmatisch ingesteld en maakt de stappen die logisch en mogelijk zijn, op het juiste moment. Viggo volgt Eindhoven Airport in de duurzaamheidsgedachte en wil de scan gebruiken om een beeld te krijgen van de eigen situatie en de stappen die gemaakt kunnen worden.
Viggo doet het goed op de thema’s ‘relatie met de klant’ en ‘samenwerking met de omgeving’. Dat past bij de proactieve werkwijze waarbij geprobeerd wordt de klacht voor te zijn. Om in de breedte duurzaam te gaan werken is het nodig om de inkoop te verduurzamen, eigen afval en energiebeleid op te zetten binnen de kaders van Eindhoven Airport, de mobiliteit van werknemers in kaart te brengen en zowel intern als extern gestructureerd te communiceren over de eigen wijze van duurzaam werken.

 

Fred Abbink, General Manager: Duurzaam ondernemen is doen wat past bij de organisatie en haar omgeving, bewuste stappen maken op het juiste moment. Daar helpt de scan Duurzaam Herkend bij!

No Comments Yet.

Leave a comment